Донецк Форум. Донецкий форум.
   Здесь место есть политике и вздору... Удачи Вам! Я - ваш! Донецкий форум. ;)
 
ДОНЕЦКИЙ ФОРУМ - СПРАВОЧНАЯ ДОНЕЦКА
ИСТОРИЯ КАРТА ПОГОДА ДОНЕЦК ПОД ДНР НОВОСТИ
ПОЕЗДА (ЖД) АВТОБУСЫ ТАКСИ ФОТО ГОСТИНИЦЫ
WI-FI ВЕБ КАМЕРЫ БАЗА 09 ПРОВАЙДЕРЫ ОБЛАСТЬ
КИНОТЕАТРЫ ТЕАТРЫ ФК ШАХТЕР КЛУБЫ КАФЕ
ШКОЛЫ РАБОТА ИНСТИТУТЫ ТАНЦЫ ОБЪЯВЛЕНИЯ
БАНКИ АВТОСАЛОНЫ АПТЕКИ БОЛЬНИЦЫ РАЙОНЫ
МЕНЮ РАЗДЕЛОВ
Вернуться   Донецк Форум. Донецкий форум. > РАЗНОЕ > Кулинария


Кулинария Кулинарный форум. Готовим вместе с "Донецким форумом". ;)


Ответ
 
Опции темы Рейтинг: Рейтинг темы: голосов - 7, средняя оценка - 1.57. (1.57 из 5.00) голосов - 7 Опции просмотра
Старый 20.02.2020, 13:51   #2311
Сообщений: 3,965
Очки репутации: 25,998
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от @korollina Посмотреть сообщение
я ем исключительно с черным хлебом
__________________
вот не люблю я таких иноверцев как ты за длинный и лживый язык, за подлость и трусость, за мерзость и изворотливость, за склонность с предательству.
а что делать от осинки не родятся апельсинки,
Гигиeнишвили на форуме  
Сказавших "Спасибо!": 1 (показать список)
Ответить с цитированием
Старый 20.02.2020, 15:03   #2312
Сообщений: 20,442
Очки репутации: 131,037
Группа: Жители Донбасса
Адрес: Донецк
Доп. информация
По умолчанию

а третий- паляныцю с докторской колбасой...
__________________
Не той українець, в кого дід українець, а в кого діти українці.
roam2 вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 20.02.2020, 16:39   #2313
Королевна
Аватар для korollina
Сообщений: 38,081
Очки репутации: 244,792
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от @Азик Посмотреть сообщение
Почему у меня не вьются кудри?
на порядочность свою намекаешь?
__________________
Lʼamitié est la patrie. Дружба — это родина(Вольтер)
korollina вне форума  
Сказавших "Спасибо!": 1 (показать список)
Ответить с цитированием
Старый 20.02.2020, 17:30   #2314
Аватар для Free Bird
Сообщений: 2,604
Очки репутации: 30,872
Адрес: г.Хмельницкий
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от Ridic Посмотреть сообщение
Конечно, паРашикавскаю бурду - тока с карыта хлeбaть., свинасабакам.
Український теж може бути бурда бурдою.Це хто як зварить.Колишня подруга варила завжди світлий,кислий борщ і буряк там був чорним!Але завжди було там м'ясо.І все одно був несмачним.Буряк не можна класти в холодну воду,він стане чорним.І що за борщ без помідорів та томату?У неї було повно помідорів,але борщ такий.Коли там варене сало плаває,теж їсти не буду.Традиційно туди у нас вдома додавалася яловичина або курка.Ніякого товченого сала і свинячих ребер-вони готувалися лише з картоплею.Завжди подавали борщ,хто хоче-додає сметану,сало порізане свіже-його батько їв і цілий часник.Для мене з'їсти навіть один зубок часнику -це потім
два тижні лікування всякими омезами-альмагелями,ну його,краще розтовкти його і в гарячий борщ.А от майонез я любила більше ,як сметану.В борщ додавала майонез і було саме то!А сметана-то для сирників,вареників.І не люблю квашену капусту в борщі,вона-для капусняків та салатів.
__________________
Єдиний, хто не втомлюється, – час.
Ліна КОСТЕНКО
Free Bird вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 21.02.2020, 09:18   #2315
Аватар для Free Bird
Сообщений: 2,604
Очки репутации: 30,872
Адрес: г.Хмельницкий
Доп. информация
По умолчанию

Дречі,от рецепт "московського" борщу. https://www.tveda.ru/recepty/borsch-moskovskiy/ Звичайний борщ,але туди кладуть м'ясо,реберця і ще сардельки.Я не розумію,навіщо реберця в борщі? Для мене вони завжди на друге,або барбекю.І бажано не свинячі.Телячі,баранячі.А дехто не зрозуміє,навіщо там сардельки.І на одному сайті-хто ж відмовиться від чашечки гарячого борщу?Він теж подається в чашечках?Я думала,що в чашечках можна запарити лише такий борщик-напівфабрикат для перекусу на роботі.
__________________
Єдиний, хто не втомлюється, – час.
Ліна КОСТЕНКО
Free Bird вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 21.02.2020, 11:25   #2316
Сообщений: 20,442
Очки репутации: 131,037
Группа: Жители Донбасса
Адрес: Донецк
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от @korollina Посмотреть сообщение
Сообщение от @Азик
Почему у меня не вьются кудри?
на порядочность свою намекаешь?
какая порядочность...облысение
__________________
Не той українець, в кого дід українець, а в кого діти українці.
roam2 вне форума  
Сказавших "Спасибо!": 1 (показать список)
Ответить с цитированием
Старый 25.02.2020, 15:44   #2317
наследник Железного трона
Аватар для Jon Snow
Сообщений: 43,292
Очки репутации: 378,416
Группа: Жители Донбасса
Адрес: Город-герой
Доп. информация
По умолчанию

Українське свято Колодій (Масниця) припадає на останній тиждень перед Великим постом. Інші, менш поширені його назви: Сиропуст, Пущення, Масниця або ж “Бабський тиждень”.

Частування протягом святкування:
Вареники — голова страва Колодія. Зазвичай їх готували з сиром і обов’язково щедро змащували вершковим маслом. Звичай приготування вареників існував ще за часів Трипільської культури, задовго нав’язаних у радянські часи млинців.
Вареники символізували молодий місяць, який у свою чергу був символом жіночої енергії.
Окрім вареників готували інші страви на основі молочних продуктів: сирники, сирні баби, локшину та галушки також варили на молоці. А з молока робили ряжанку, колотуху, розтирачку, кисіль. Всі каші також готувались у цей тиждень виключно на молоці.
http://vsviti.com.ua/ukraine/80558
__________________
Winter is Coming
Jon Snow вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 25.02.2020, 20:52   #2318
Сообщений: 3,965
Очки репутации: 25,998
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от @Jon Snow Посмотреть сообщение
задовго нав’язаних у радянські часи млинців.
Ну ты и свистун Джон Снэгов!!!!То ему 23 февраля не нравятся,то блины!!!
Цитата:


Частування
Перед майбутнім постом в масляний тиждень панував достаток найрізноманітніших смаколиків, головними з яких традиційно були млинці. Пекли їх на масляному тижні щодня, а особливо багато їх готували, починаючи з четверга. Саме рум'яні млинці своєю круглою формою за часів язичництва асоціювалися у людей з сонцем.

Різноманітні рецепти млинців були таємницею кожної господині і передавалися через покоління. У кожної газдині були свої фірмові інгредієнти, але в основному, млинці пеклися на основі пшеничного, вівсяного або кукурудзяного борошна. У тісто додавали різні продукти: вершки, масло, яблука, ікру, гарбуз або картоплю.

Традиції
Один з давньоруських звичаїв полягав у тому, що перший спечений млинець був за упокій усіх померлих родичів. Його традиційно віддавали убогим або залишали на підвіконні.

У неділю перед масляним тижнем традиційно провідували родичів, сусідів чи друзів, а також запрошували їх в гості. Саме в цей день за святковим столом можна було вживати м'ясо, останній раз перед Великим постом. Цю неділю називали м'ясною.

У п'ятницю було прийнято пригощати млинцями своїх зятів, які неодмінно відправлялися в гості в будинок тещі.
__________________
вот не люблю я таких иноверцев как ты за длинный и лживый язык, за подлость и трусость, за мерзость и изворотливость, за склонность с предательству.
а что делать от осинки не родятся апельсинки,
Гигиeнишвили на форуме  
Сказавших "Спасибо!": 1 (показать список)
Ответить с цитированием
Старый 26.02.2020, 09:47   #2319
Аватар для Free Bird
Сообщений: 2,604
Очки репутации: 30,872
Адрес: г.Хмельницкий
Доп. информация
По умолчанию

А чому млинці лише на якусь "масляну"?Я її ніколи не святкую,бо не дотримуюсь ніяких "постів".Млинці можно готувати кожен день,вареники теж. Єдине що я не терплю-це слова "налєснікі","налєснііііііічкі",яке дехто любить на хмельниччині.Млинці-і все. Сьогодні куплю для них нову сковорідку.Але попрошу продавчиню мовчати,щоб я цього перекрученого напівпольського слівця зовсім не чула.

Сообщение добавлено в 09:47

Млинці.І ніяких там "налєсніков" (тьху,мені це слово нагадує металеві "колоснікі" в печі).
__________________
Єдиний, хто не втомлюється, – час.
Ліна КОСТЕНКО
Free Bird вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 26.02.2020, 10:39   #2320
Королевна
Аватар для korollina
Сообщений: 38,081
Очки репутации: 244,792
Доп. информация
По умолчанию

кстати, заварные на кефире-вообще супер.
__________________
Lʼamitié est la patrie. Дружба — это родина(Вольтер)
korollina вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 26.02.2020, 10:49   #2321
Аватар для U-jin
Сообщений: 5,222
Очки репутации: 43,239
Адрес: Север
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от korollina Посмотреть сообщение
кстати, заварные на кефире-вообще супер.
Отбивные из лосятины -тож приятно
__________________
Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще. (Коко Шанель)
U-jin вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 26.02.2020, 10:56   #2322
Королевна
Аватар для korollina
Сообщений: 38,081
Очки репутации: 244,792
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от U-jin Посмотреть сообщение
Отбивные из лосятины -тож приятно
я против убийства животных
__________________
Lʼamitié est la patrie. Дружба — это родина(Вольтер)
korollina вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 26.02.2020, 10:58   #2323
Аватар для U-jin
Сообщений: 5,222
Очки репутации: 43,239
Адрес: Север
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от korollina Посмотреть сообщение
я против убийства животных
Я и не убивал. Купил по 300 руб. за кг. Все по честному.
__________________
Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще. (Коко Шанель)
U-jin вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 26.02.2020, 11:08   #2324
Королевна
Аватар для korollina
Сообщений: 38,081
Очки репутации: 244,792
Доп. информация
По умолчанию



Сообщение добавлено в 10:08

Цитата:
Сообщение от @U-jin Посмотреть сообщение
. Купил по 300 руб. за кг.
дешево
у нас 400гр 7 евро стоит, замороженное
__________________
Lʼamitié est la patrie. Дружба — это родина(Вольтер)
korollina вне форума  
Ответить с цитированием
Старый 26.02.2020, 11:14   #2325
Аватар для U-jin
Сообщений: 5,222
Очки репутации: 43,239
Адрес: Север
Доп. информация
По умолчанию

Цитата:
Сообщение от korollina Посмотреть сообщение


Сообщение добавлено в 10:08


дешево
у нас 400гр 7 евро стоит, замороженное
Я у знакомого брал, 2 ноги передних. 40 кг.Еще не замороженное. А вообще был недавно в Белгороде, там свинину на базаре брали шейную часть.тоже отбивные делали . Мясо гораздо вкуснее чем у нас. Украина однако рядом патамушта
__________________
Мне наплевать, что вы обо мне думаете. Я о вас не думаю вообще. (Коко Шанель)
U-jin вне форума  
Сказавших "Спасибо!": 1 (показать список)
Ответить с цитированием
Ответ




Метки
кулинария

РАССКАЖИ О ФОРУМЕ на других сайтах

Опции темы
Опции просмотра Оценка этой теме
Оценка этой теме:

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Trackbacks are Выкл.
Pingbacks are Выкл.
Refbacks are Выкл.


Похожие темы
Тема Автор
Особенности национальной войны
Объясните мне, плз http://m.livejournal.com/read/user/shraibman/1032661#full ...
ДД
Чем папа отличается от мамы...)
1. Мало разговаривает, и в основном по делу. А от маминого щебета порой звенит в ушах. 2. Папа дает советы лишь в тех случаях, когда я об этом...
-666-
А собственно что такое Россия?
http://www.youtube.com/watch?v=N53lG2ODXRQ&feature=related
Fobos
Чем тюрьма отличается от работы????
1. В тюрьме (по закону) на каждого зека положено пространство в 6 кв м. На работе вы сидите за столом со свободным пространством менее 1 кв м. 2. В...
Tul4ita England



Создано на vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot. Донецкий форум.